tirsdag 27. april 2010

Springbreak - San Juan Islands!


2. April reiste meg, Jesse(vertsbror) og vertsmor med fly til Vestkysten av USA. Vi landa i Seattle og tok en buss nordover også en ferge over til en liten øy kalt Lopez Island. Derifra skulle vi egentlig ut på en liten privatøy,som en venn av vertsmor tar vare på for noen rikinger, men fordi været var dårlig måtte vi overnatte hos en norsk dame fra Voss som vertsmor kjenner og som har bodd i USA i mange år. Hos henne fikk vi selvfølgelig servert torsk og kokte poteter.
Jesse på ferga.
Vertsmor på en veldig tom ferge.

Dagen etter kom George og hentet oss og tok oss med i den lille båten hans ut til privatøya Charles Island. Der bodde vi i gjestehuset til rikingene som var nesten som et hotell! Det var ingen biler på øya, bare to golfbiler og det sikkert det mest avslappende stedet jeg noen gang har vært.
Huset tilGeorge og Anne.

Litt av gjestehuset.

Meg og Jesse gikk rett ned i fjæra på skattejakt. Følte meg som en barnehageunge men herregud så gøy det var!


Resten av dagene våre på Lopez og Charles Island slappa vi av og utforska forskjellige steder. Lopez Island var en utrolig sjarmerende liten øy med omtrent 2000 inbyggere og en lokal tradisjon var å vinke til alle man kjører forbi. Koslig sted!


En av dagene George tok oss over i båten så vi ca. 10 seler på en liten holme! Utrolig kult!!
Jesse og vertsmor på tur!
Selvutløser:)
Marihøne!
Jesse.
Bald Eagle: USA's utrddyningstrua natjonalfugl.
Solnedgang over the Pacific.

1 kommentar:

  1. Dette var bare kjempekos å lese og se de fine bildene!!!! Flotte naturopplevelser! Klem og hils masse til vertsmor og bror fra din mamma.

    SvarSlett

Skriv noko vetigt, din slaur.